Новини та публікації

Максим Гончар взяв учать у Конференції високого рівня «Європейська інтеграція України – шлях до стійкого миру на європейському континенті»

Новини та публікації

Сьогодні, Голова ГО «УКРСПОЖИВКО­НТРОЛЬ», Максим Гончар, взяв учать у Конференції високого рівня «Європейська інтеграція України – шлях до стійкого миру на європейському континенті», яка проходила у стінах Європейського парламенту.

«Війна росії проти України – це найбільша геополітична криза на всьому європейському континенті. Українці з великою жертовністю відстоюють не тільки свою свободу, але й свободу усіх країн-членів ЄС . Для виходу з кризи, яку спричинила несровокована війна рф проти України, ЄС необхідно мати чітку стратегію, як створити умови для сталого миру після війни. Сталий мир вимагає не тільки однозначної підтримки тотальної військової перемоги України, зі звільненням всієї суверенної території України, але й геополітичної відбудови всієї східної частини європейського континенту. Інтеграція України до ЄС відіграє важливу роль у побудові довгострокового миру на європейському континенті» – зазначив Голова ГО «УКРСПОЖИВКО­НТРОЛЬ», Максим Гончар.